Wie zijn wij

Wij zijn Reinder en Vincent Anema, 2 broers met een passie voor de autosport. Al op jonge leeftijd zijn wij besmet geraakt met het autosport virus. Het was dan ook niet verassend dat wij beide in de auto industrie gingen werken. In 2010 was het dan zover, wij hadden onze eerste klant in de Mazda Max5 cup! Wij hebben voor deze klant een compleet nieuwe auto opgebouwd en deze vervolgens ook ondersteund op het circuit. In de volgende jaren zijn wij steeds actief geweest in de autosport en hebben wij verschillende coureurs mogen ondersteunen.

In 2017 was het tijd voor de volgende stap en begonnen wij Anema Racing door een auto voor onszelf op te bouwen en hiermee ook te gaan racen! In 2018 konden wij ons verder ontwikkelen door gezamenlijk aan de slag te gaan bij een gerenommeerd autosport team. Een onwijs gave en leerzame periode volgde! Na 2 jaar hebben wij de stap genomen om voor onszelf te beginnen.

Met de ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd zijn wij klaar om het verschil te maken om zo de coureur te helpen zijn/haar doelen te behalen! KWALITEIT, VEILIGHEID en bovenal PLEZIER, dat is waar Anema Racing voor staat en wat wij in hoofdletters willen uitdragen!

Ons Team

Vincent Anema

Mijn naam is Vincent Anema, bij mij kan je terecht voor alle vragen over onze verschillende trainingen en diensten. Ook voor vragen over de administratie help ik je graag verder!

 

Tel: +31 (0) 6 52 09 87 97

Reinder Anema

Hoi mijn naam is Reinder Anema, voor alle technische vragen of vragen met betrekking tot ons race team ben je bij mij aan het juiste adres!

Tel: +31 (0) 6 52 38 16 38

Neem contact op

Locatie

Pesetaweg 123
2153 PJ  Nieuw-Vennep*

Contactgegevens

Telefoon : +31 (0) 6 52098797
Email: info@anemaracing.nl

*extra info

Wanneer het hek gesloten is, neem dan telefonisch contact op met bovenstaand nummer

Galerij

Scroll naar boven
Scroll naar top