Anema Racing
Waar kunnen wij je meehelpen?
Contact
Full Motion Race Simulator
Rij nu weg op onze geavanceerde simulator!
Raceauto verhuur
Wil jij een geweldige circuitdag beleven in één van onze raceautos? Neem dan snel contact met ons op!
Meer informatie
Cadeaubonnen
Een full motion race simulator experience of training het ideale cadeau!
Mogelijkheden

FULL MOTION RACE SIMULATOR

Bij Anema Racing beleef je hoe het is om een echte autocoureur te zijn. Stap in onze Full Motion Race Simulator en neem deel aan een Race Experience.
Geen ervaring? Geen probleem! Wij zijn altijd in de buurt voor tips en tricks!

Ben jij een beginnende of ervaren (sim) coureur en opzoek naar manieren om je snelheid te verbeteren of een nieuw circuit te leren kennen?
Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze 1 op 1 race training helpen wij jou je doelen te behalen.
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Persoonlijke programma's

Race Experience

€32,50

Race Experience

€57,50

Race Training

€122,50

Race Training
op maat

Is het circuit of de simulator geen vreemde plek voor jou en wil je op een veilige manier je vaardigheden verbeteren, een specifiek circuit oefenen of je droomauto op volle snelheid benutten ook dan ben je bij ons op het juiste adres. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Groepsarrangement

Opzoek naar een leuk uitje met je vrienden, familie of collega’s? Zoek dan niet verder! Van zelf rijden op het circuit tot een uitdagende competitie op onze Full Motion Race Simulator, het kan bij ons allemaal! Meer weten? Wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Richtlijnen met betrekking tot Corona

Wat doen wij?

Op ons evenemententerrein aan de Pesetaweg 123 in Nieuw-Vennep (zowel binnen als buiten) gelden uiteraard de maatregelen zoals deze zijn voorgeschreven door het RIVM.

Dit betekent dat wij er alles aan doen om ons terrein veilig te maken en te houden voor personeel en de bezoekers. Tussen de evenementen door wordt de apparatuur grondig gereinigd

Wat kun jij doen?

Hoesten, keelpijn of verkoudheid? Dan moeten wij helaas besluiten om je niet toe te laten. Bij koorts en/of benauwdheid blijf je uiteraard sowieso thuis.

Tijdens je verblijf bij ons vragen wij je om geen handen te schudden, 1,5 meter afstand te houden, Regelmatig je handen te wassen en de handdesinfectants die in al onze ruimtes staan te gebruiken.

Scroll naar top