Anema Racing
Contact

FULL MOTION RACE SIMULATOR

AnemaRacing-Simulator-8
Om het maximale resultaat te halen op de baan is een goede voorbereiding natuurlijk van groot belang. Op onze geavanceerde Full Motion Race Simulator helpen wij jou met een persoonlijk  programma je doelen te bereiken.

Voor elke training bespreken wij samen het doel. Denk hierbij aan circuit kennis, race licentie voorbereiding, rij techniek verbeteringen, Verschillen in afstellingen voelen ect ect. Je traint altijd 1 op 1 met een ervaren instructeur.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Race Training

Vanaf €195,-

Groepsarrangement

Opzoek naar een leuk uitje met je vrienden, familie of collega’s? Zoek dan niet verder! Van zelf rijden op het circuit tot een uitdagende competitie op onze Full Motion Race Simulator, het kan bij ons allemaal! Meer weten? Wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Richtlijnen met betrekking tot Corona

Wat doen wij?

Op ons evenemententerrein aan de Pesetaweg 123 in Nieuw-Vennep (zowel binnen als buiten) gelden uiteraard de maatregelen zoals deze zijn voorgeschreven door het RIVM.

Dit betekent dat wij er alles aan doen om ons terrein veilig te maken en te houden voor personeel en de bezoekers. Tussen de evenementen door wordt de apparatuur grondig gereinigd

Wat kun jij doen?

Hoesten, keelpijn of verkoudheid? Dan moeten wij helaas besluiten om je niet toe te laten. Bij koorts en/of benauwdheid blijf je uiteraard sowieso thuis.

Tijdens je verblijf bij ons vragen wij je om geen handen te schudden, 1,5 meter afstand te houden, Regelmatig je handen te wassen en de handdesinfectants die in al onze ruimtes staan te gebruiken.

Scroll naar boven
Scroll naar top